• Crazy
  • Cool
  • Awesome
  • Angry
  • Happy
  • Hungry
  • Sad
  • Shy
  • Tired
  • User Tag List

    Thanks Thanks:  0
    Likes Likes:  0
    Dislikes Dislikes:  0
    Results 1 to 6 of 6

    Thread: Rendezvous mission

    1. #1
      TXU New Member K.Mak's Avatar
      Credits
      133.39
      Points
      376
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Total Contributions For

      K.Mak      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      19-10-2008
      Posts
      3

      Default Rendezvous mission

      Since the Egosoft forums are still down I figured I'd post here. This is like the mission after you get your wing.

      So I flew to Nathan's Voyage and head towards the trading station. There's a short cut scene of a ship buzzing about and then the camera pans out to watch a Kha'ak attack. I'm not actually sure if that's part of the script or if the attack was random. Anyway, for some reason it then tells me to follow the....Argon Trading Station. So I have no idea what this means and docked with it. There isn't anyone on the station that has anything plot related and if I go to my mission menu it now says Follow: <Invalid> I also no longer have a saved game because I ended up with 3 autosaves docking with the station 3 times and my last manual save was like 6 hours ago. Does anyone know if my game is broken or something?


    2. #2
      Super Moderator Mapper484's Avatar
      Credits
      4,185.74
      Points
      9,016
      is trying to understand applied
      mechanics
       
      I am:
      Happy
       
      Total Contributions For

      Mapper484 - {SM}      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      05-12-2006
      Location
      Germany, Eastern of the Ruhrpott
      Posts
      3,167

      Default

      A Warm Welcome to TXU, the only X-Forum on ATM


      I dont think your game is broken, its a minor bug.


      Did you already install 1.2? If not, do it, maybe it will help.

      But I would suggest you to load your last save, since it is uncertain, if the Bug in your Mission log vanishes or gets fixed with 1.3

      Last edited by Mapper484; 19-10-2008 at 08:48 PM.

      Click the star below here to give me some Reputation please

    3. #3
      TXU New Member K.Mak's Avatar
      Credits
      133.39
      Points
      376
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Total Contributions For

      K.Mak      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      19-10-2008
      Posts
      3

      Default

      Yeah...the problem with that is I generally rely on autosaves and don't do it manually that often due to some of those really annoying missions like the wing one. I landed 3 times on the station in frustration so all my autosaves are already "bugged."

      My game version is indeed 1.2 as I use the Steam version and it auto updated.


    4. #4
      Super Moderator Mapper484's Avatar
      Credits
      4,185.74
      Points
      9,016
      is trying to understand applied
      mechanics
       
      I am:
      Happy
       
      Total Contributions For

      Mapper484 - {SM}      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      05-12-2006
      Location
      Germany, Eastern of the Ruhrpott
      Posts
      3,167

      Default

      When youre very lucky, the mission fails after a time, but I wont count on it. Better take the 6 Hours of loss instead of having your Mission Log bugged till eternity.


      Click the star below here to give me some Reputation please

    5. #5
      TXU New Member K.Mak's Avatar
      Credits
      133.39
      Points
      376
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Total Contributions For

      K.Mak      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      19-10-2008
      Posts
      3

      Default

      I'm assuming something is SUPPOSED to happen when you land though?


    6. #6
      TXU Full Member Carlo the Curious's Avatar
      Credits
      236.82
      Points
      856
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Total Contributions For

      Carlo the Curious      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      06-03-2008
      Location
      London
      Posts
      129

      Default

      There were some issues with the 1.2 update on Steam - it would probably be wise to run 'Verify integrity of game cache...' just to make sure it's correct.


    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •