• Crazy
  • Cool
  • Awesome
  • Angry
  • Happy
  • Hungry
  • Sad
  • Shy
  • Tired
  • User Tag List

    Thanks Thanks:  0
    Likes Likes:  0
    Dislikes Dislikes:  0
    Results 1 to 9 of 9

    Thread: Commercial Agent in TC ?

    1. #1
      TXU Sr. Member iniochos's Avatar
      Credits
      356.40
      Points
      1,369
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Total Contributions For

      iniochos      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      17-05-2008
      Location
      athens
      Posts
      367

      Default Commercial Agent in TC ?

      Hi there,

      I did a quick search here, about Commercial Agent but I didn't find anything.
      In my game (vanilla) this command does not appear. Is there or should be added by using a script ?

      Thanks in advance.


    2. #2
      Administrator Galder's Avatar
      Credits
      2,500.39
      Points
      12,836
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Total Contributions For

      Galder Points for Reputation (Received)      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      30-12-2007
      Location
      Friesland
      Posts
      3,186
      Blog Entries
      43

      Default

      I think you mean the CAG script from lucike. It is definately an extreme good script right now. You don't even have to use the script installer right now. It can be found on the official ES scripting and modding board and i think we will see these CAGs as a part of the Bonuspackage. The CAGs are now very much smarter and are really easy to handle. You can even forbid different CAGs working for one factory trading with specified products... for each of them is a different list! They are in no circumstances a money printing cheat, but they simplify so much and are so versatile, that it's a must have for me. One CAG can do the work of up to 4 best buy/best sell freighters.


    3. #3
      TXU Ultra Hero Draxis's Avatar
      Credits
      2,657.07
      Points
      5,115
      This user has no status.
       
      I am:
      Crazy
       
      Total Contributions For

      Draxis      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      16-03-2007
      Location
      Von Draxis Industries LTD HQ
      Posts
      1,845

      Default

      Plus IIRC they can communicate with one another and don't do the same thing at the same time.



      M. Von Draxis, Professional Privateer - Bringing Class to Piracy Since X2: The Threat

      My guides for mercenaries, pirates and privateers:
      The Professional Privateer: A Guide for the Discerning Pirate
      The Pirate's Hand Book

    4. #4
      TXU Sr. Member iniochos's Avatar
      Credits
      356.40
      Points
      1,369
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Total Contributions For

      iniochos      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      17-05-2008
      Location
      athens
      Posts
      367

      Default

      Thank you for your reply.
      Yes i mean CAG.
      Furthermore, i had a search at Egosoft's forum where at i found out this link http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216690, very useful indeed, which in turn led me here http://forum.egosoft.com/viewtopic.p...er=asc&start=0

      I do have a questions though.

      I don't quite understand where to unzip the files.


      p.s. By the way does any of you have a hint about TC -XTM ?


    5. #5
      TXU Ultra Hero Draxis's Avatar
      Credits
      2,657.07
      Points
      5,115
      This user has no status.
       
      I am:
      Crazy
       
      Total Contributions For

      Draxis      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      16-03-2007
      Location
      Von Draxis Industries LTD HQ
      Posts
      1,845

      Default

      You have to put them in your script file in the x3 directory. And nobody but the team knows about XTC, we just have to trust in that and not anger them. But joking aside, the team refuses to say anything and its best that way.



      M. Von Draxis, Professional Privateer - Bringing Class to Piracy Since X2: The Threat

      My guides for mercenaries, pirates and privateers:
      The Professional Privateer: A Guide for the Discerning Pirate
      The Pirate's Hand Book

    6. #6
      TXU Sr. Member iniochos's Avatar
      Credits
      356.40
      Points
      1,369
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Total Contributions For

      iniochos      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      17-05-2008
      Location
      athens
      Posts
      367

      Default

      Quote Originally Posted by Draxis View Post
      You have to put them in your script file in the x3 directory. And nobody but the team knows about XTC, we just have to trust in that and not anger them. But joking aside, the team refuses to say anything and its best that way.

      I will have a try.

      As for the XTC team, yes you are wright. I KNOW very well from my own experience. Sometimes it is annoying, being asked such questions, continuosly


    7. #7
      Elder Administrator Aragon Speed's Avatar
      Credits
      533.44
      Points
      35,161
      This user has no status.
       
      I am:
      Crazy
       
      Total Contributions For

      Aragon Speed Points for Reputation (Given)      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      21-10-2006
      Location
      Dazed and sore at the bottom of the ugly tree. YES I FELL!
      Posts
      8,380
      Blog Entries
      5

      Default

      Quote Originally Posted by iniochos View Post
      p.s. By the way does any of you have a hint about TC -XTM ?
      We still have work to do - a LOT of work.


    8. #8
      TXU Sr. Member iniochos's Avatar
      Credits
      356.40
      Points
      1,369
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Total Contributions For

      iniochos      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      17-05-2008
      Location
      athens
      Posts
      367

      Default

      There is a question for you to ask.
      In the topic, at egosoft's forum, concerning the script about CAG, it states that if someone wants to use the script should download the ...
      Preparing Commercial Agents

      The Downloads

      -> Commercial Agent (Version 3.2.05)
      -> Necessary Libraries (You must install these !)
      The above text was taken from the script's topic.
      To me, i might be wrong, is clear that, i have to download both of them.

      Furthermore, the contains of the zip files are same .

      Should i use them all ? one if them ? and if so which one ?

      Your help would much appreciated


    9. #9
      TXU Sr. Member iniochos's Avatar
      Credits
      356.40
      Points
      1,369
      This user has no status.
       
      I am:
      ----
       
      Total Contributions For

      iniochos      £ 0.00
      Main InfoStatus and ThingsPoints and CreditsOther
      Join Date
      17-05-2008
      Location
      athens
      Posts
      367

      Default

      OK, i figured out the way "how to".

      Thanks people.


    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •